2011. október 30., vasárnap

Gyönyörű obszidián női karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Hibátlan, gyógyító hópehely obszidián gyöngyökből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a meseszép női karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
Mérete: 17-18 cm
 
A karkötő gumiszálra fűzve készült, hogy maximálisan felfeküdjön, ezért a leírt méret különösen fontos, mert ha pont akkora, vagy kicsit nagyobb, mint a csukló kerülete, akkor mutat a legjobban.
Ha más hosszban kellene, természetesen megoldható az is!
 
A karkötőhöz tökéletesen illő medál és fülbevaló is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (5. 700. -) előnyösebb áron vásárolhatod meg, postaköltséget spórolva.
Az ár a képen látható ezüstözött lánc nélkül értendő. Amennyiben szeretnél hozzá láncot is, mely megtalálható az aukcióim között, akciós áron tudok mellé adni!
 
-Obszidián:
Tulajdonságai:
Szín: fekete, szürke, barna, zöld, sárga Átlászóság: áttetsző, átlászatlan Porszín: Mohs-keménység: 5-5, 5 Sűrűség: 2, 35-2, 6 Képlet: SiO2Előfordulás: Ecuador, Indonézia, Írország, Japán, Mexikó Nyugati csillagjegy: Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő Indián csillagjegy: Bagoly Kínai csillagjegy: Disznó, Patkány, Bivaly, Tigris Elem: föld
Gyógyhatása:
Az obszidiánnak színben többféle változata van, gyógyhatásuk azonban színtől függetlenül megegyezik.
Az obszidiánok antibakteriális hatásuknak köszönhetően gyorsítják a sebek gyógyulását, és hatásosak a gyulladásokkal szemben.
Pozitívan hatnak allergia esetén.
Minden síkon oldják és megszüntetik az energiaáramlás blokádjait, jó földelők, félelmek és depresszió ellen is hatásosan használhatók.
Fokozzák a vérellátást, erősítik a beleket. Élénkítik az emésztést. fehér
Hatnak az egyensúlyzavarok, a frontérzékenység és az utazási betegség ellen.
Csont -, lágyék - és izomfájdalmak, illetve gyulladások esetén is hasznosak.
Segítenek a sokk és traumák feldolgozásába, a testi és lelki fájdalmakat pedig egyaránt elmulasztják.
Segítségével aktiválhatjuk tudatfelettinket illetve emlékezetünkbe idézhetjük az elfolytott tudati tartalmakat.
Segíti a tisztánlátás képességét.
Az obszidián szerencseköve mindenkinek aki a Skorpió, Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyben született!
-Hópehely obszidián:
-Tulajdonságai:
Ásványtanilag: obszidián földpáttal Kristályszerkezet: amorf, triklin Keletkezés módja: vulkáni Gyógyítja: vérellátás, sebek, végtagok melegsége. A hópehely obszidián a gyökér csakrába kapcsolódik, de hatással van a kettes csakrára és a solarra. Segítségével tudat, gondolat és érzelem tisztítást hajtasz végre (régi megrögzött gondolat minta, félelem kioldása). Majd az elindulásra ösztönöz, és abban támogat, erőt ad.
-Sterling ezüst:
A 925-ös ezüst, 92, 5% (tömegszázalék) ezüstöt tartalmaz általában rézzel és palládiummal ötvözik, a. jobb  megmunkálhatósága miatt. A színtiszta ezüstnél és ellenállóbb. Az általam kínált ékszerek ezüst ötvözetek ( rendszerint valamilyen más fémet, például Cu, Zn, Ni, Sn -t tartalmaznak ), tehát 100% ezüsttartalommal nem rendelkeznek!
Tartása, kezelése: szárazan tartandó, kezet mosni, fürödni benne nem lehet. Éjszakai viselése nem ajánlott a bőr nedvességtartalma miatt. Ápolása speciális ezüst ékszerekhez gyártott tisztítókendővel ( polírozó kendővel ), illetve ezüsttisztító folyadékkal lehetséges.
 
Gyógyító ereje:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
 
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan allergia mentes, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!


Jelenlegi ára: 2 400 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 00:17
. Gyönyörű obszidián női karkötő tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 2 400 Ft