2011. november 23., szerda

Utolsó bástyánk: Erdély - Jelenlegi ára: 1 640 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Utolsó bástyánk: ErdélyA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
Az erdélyi magyar írók novelláiból válogató tematikus sorozatában a Lazi Kiadó ezúttal tizenhárom szerző Jósika Miklós, Nagy Elek, Kacsó Sándor, Halmágyi Sándor, Antal Áron, Benedek Elek, Bánffy Miklós, Gyalui Farkas, Csiky Gergely, Nyirő József, Tamási Áron, Wass Albert és Fábián Lajos egy-egy történelmi elbeszélését adta közre. Az antológia történetei időben is nagy utazásra invitálják az olvasót, az 1092-es esztendőtől, amikoris Erdélynek ekkor Ákus nevű vajdája volt, a magyar trónon pedig szent király ült, kinek neve László, Dósa útján és a Báthoriak, később a labancok korán át egészen a közelmúltig a scorniceşti-i Drakula, a félelemetes diktátor, Ceauşescu koráig. A letűnt korok hősei: fejedelmek, foglyok vagy egyszerű parasztok olyan idők tanúiként üzennek a mának, amikor a helytállás, a hazafiúi érzelem követendő példának számított az emberek értékrendje szerint. A kötet Balogh Tamás a szerzők életrajzi adatait összefoglaló jegyzeteivel zárul. ISBN: 963-7138-91-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 640 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 07:58
. Utolsó bástyánk: Erdély - Jelenlegi ára: 1 640 Ft