2011. december 22., csütörtök

Juicy COUTURE mesés táska - Eredeti!!! - AKCIÓ! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

JUICY COUTURE mesés táska mélyen áron alu!!!
Vadonatúj. Porzsákjával, melyen angolul egy édes kis történet olvasható: ";; Once upon a time... ";; A porzsákot egy kis rózsaszínű zsinórral lehet behúzni, melyen egy kis rózsaszín bôrszivecske lóg a kis ";; J";; logoval.
Rendkívül különleges élénk rózsaszín plüssbôl van. Két szélsô oldalán egy-egy oldalzseb, melyeknek patentos ";; zsebfedôje";;  élénkzöld. Ugyanilyen élénkzöld a pántja kis arany láncokkal kombinálva. A táska elején a jellegzetes Juicy Couture címer van hímezve, arany szegecsekkel és áttetszô kövecskékkel kirakva. A vállpántján egy kis láncon ";; J";; táskadísz lóg. Belül a telefontartó mellôl egy kicsit hosszabb szaténpánton halvány-óarany bôrbeágyazott szív alakú tükör van. Belül élénkrózsaszín selyemcimke is van.
Mesés darab!
Pontos méretei: Buggyos, ezért nehéz mérni.: ( Szütyôszerű a fazonja. Csak körülbelüli méreteket tudok megadni.
Vállpántja: 41 cm, Hossza alul: kb 32 cm, mélysége: kb 11 cm, magassága 22 cm
Próbára, valamint cserére sajnos nincs lehetôség, de kérésre szívesen lemérem akár mm pontossággal is termékeimet. Utánvétel és személyes átvétel nincs. Köszönöm szíves megértést. Csere nem érdekel. Jó vásárlást kívánok! Jelentkezés 3 napon belül, fizetés egy héten belül. Ha ez nem történik meg negatívat adok. Kizárólag csak komoly érdeklôdôk licitáljanak!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-06 02:01
. Juicy COUTURE mesés táska - Eredeti!!! - AKCIÓ! - Jelenlegi ára: 9 990 Ft