2012. február 25., szombat

3 nap, 2 éjszaka Lillafüreden Hotel Tókertben - Jelenlegi ára: 15 500 Ft

Eladó egy 2 személy részére szóló üdülési kupon Lillafüreden a Hotel Tókertben.  
3 nap, 2 éjszaka két személy részére a Hotel Tókertben
Lillafüred hazánk egyik legismertebb hegyi üdülőközpontja
Gyönyörű környezet és remek klíma
Kényelmes, otthonos szobák
Bőséges reggeli
A Hotel Tókert Lillafüred legszebb pontján, a Hámori-tó partján helyezkedik el, így télen a tó gyönyörű befagyott vizében gyönyörködhettek. A Bükköt nem véletlenül hívják az ország tüdejének, hiszen az erdők és a klíma következtében ez hazánk egyik legtisztább levegőjű vidéke. Úgyhogy tisztítsátok ki tüdőtöket, tegyetek túrákat a környék hegyei között, másszatok föl a Fennsíkra.
 Látogassátok meg a Bükk barlangjait is, gyönyörködjetek a cseppkövekben a lillafüredi Anna és István barlangokban (ezek nem messze találhatók szállásotoktól). A miskolctapolcai barlangfürdő melegvizes medencéiben pedig télen is megmártózhattok.
Semmiképpen ne hagyjátok ki a vonatozást a romantikus lillafüredi kisvasúton, amellyel akár le is utazhattok Diósgyőrig, és megtekinthetitek Magyarország egyik legszebb és legépebben maradt középkori várát.
Szállásotok kényelmes, kétágyas szobákban lesz, a hotel éttermében pedig kiváló vad és pisztrángételeket fogyaszthattok, hiszen Lillafüred a pisztrángjairól is híres (az ebéd és vacsora nem foglaltatik benne)
Cím:
Hotel Tókert
3517 Miskolc-Lillafüred
Erzsébet sétány 3.
A kupon 2012. 02. 29-ig érvényes. Előzetes bejelentkezés szükséges.



Jelenlegi ára: 15 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-24 03:00
. 3 nap, 2 éjszaka Lillafüreden Hotel Tókertben - Jelenlegi ára: 15 500 Ft