2012. február 23., csütörtök

Tiroli pihenés mesebeli tájakon 4 nap - Jelenlegi ára: 28 900 Ft


Tiroli pihenés mesebeli tájakon 4 nap
Tirol keleti kapujában, Lienzben a Schlossberghof Panzióban*** várjuk Önöket. 2 fő részére szállás három éjszakára reggelivel. Elhelyezés két ágyas (zuhanyzó, WC, SAT-TV-, erkély) szobákban.
A szálláshely közvetlenül a FIS sí-világkupa futamnak is otthont adó sípálya mellett, a nyáron is üzemelő lifttől 50 méterre található. Az Isel és Dráva folyók találkozása, valamint a Dolomitok csúcsai mesebeli látványt nyújtanak az ide látogatóknak. A környék ezer lehetőséget kínál a kulturális programoktól egészen az extrém sportokig. Kiépített túraútvonalak, sebes hegyi folyók, meredek sziklafalak és bátorságot próbára tevő DH pályák várják a sportok szerelmeseit. A település stranddal, tenisz és squash centrummal is segíti az aktív pihenést. Tíz perc sétával elérhető Lienz patika tisztaságú ódon belvárosa, ahol a mai napig keveredik az osztrák és olasz kultúra. Megcsodálhatjuk múzeumait, részt vehetünk kulturális rendezvényeken, vagy kedvünkre vásárolhatunk.
Töltsön nálunk néhány mozgalmas vagy pihentető napot családjával, barátaival vagy akár munkatársaival, gondoskodunk róla hogy ne unatkozzon.
A szállásfoglalást és egyéb ügyintézést magyar nyelven is lebonyolíthatja közvetlenül a szállásadóval. Az általunk kínált szolgáltatás listaára 65. 000 Ft, amire Ön most a kikiáltási ártól licitálhat. Fizetés banki átutalással az árverés zárását követő 5 napon belül. A helyszínen 1. 50 Euro üdülőhelyi díj fizetendő személyenként és éjszakánként amit az árverésen elért ár nem tartalmaz. A szolgáltatás igénybevételére jogosító utalványt, -amely átruházható és ajándékozható- elektronikus levélben küldjük. Az utalvány a vásárlástól számított egy évig érvényes. A szállást az utazást megelőzően 20 nappal lehet lefoglalni, 20 napnál távolabbi időpontra vaterán vásárolt utalvánnyal foglalást nem fogadhatunk el. ( A januárban vásárolt utalványt felhasználhatja például október 25. -től, azonban az időpontot legkorábban október 5. -én tudja lefoglalni. ) Az utalvány  július15. -től augusztus 31. -ig, illetve december 25. -től január 7. -ig nem használható fel. A helyszínen az utalványt felhasználó vendégeinknek félpanziót tudunk biztosítani 9. - € kedvezményes áron.



Jelenlegi ára: 28 900 Ft

Az aukció vége: 2012-02-22 21:00
. Tiroli pihenés mesebeli tájakon 4 nap - Jelenlegi ára: 28 900 Ft