2012. február 12., vasárnap

Star Wars POTF Rohamosztagos 1FT NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft


Üdv!
Kérem olvassa el figyelmesen a feltételeimet mielőtt licitál:
 
Licitálás: Csak akkor licitáljon, ha teljesen biztos a vételi szándékban. Minden felmerülő kérdésre készségesen válaszolok. A vételi szándék leütése után már nem fogadok el reklamációt és alkut. Az aukció megnyerését követően legfeljebb három napon belül vegye fel velem a kapcsolatot, ellenkező esetben az adásvételt semmisnek veszem. (Az aukció lezárása után a vatera körülbelül öt percen belül elküldi email-ben az elérhetőségeimet).
 
Fizetési módok: CIB-es számlaszámra történik. Személyes átvételnél természetesen készpénzzel történik. Haladók esetében Paypal is szóba jöhet. Fizetésre és személyes átvételre egy hét haladékot adok.
 
Szállítási és átvételi módok:
 
Posta: Kisebb dolgokat elsőbbségi ajánlott levélként vagy sima ajánlott levélként postázok, a vevő kívánsága szerint. Sima levélként, illetve sima elsőbbségi levélként csak a vevő saját felelősségére postázok, garanciát nem vállalok érte (probléma esetén a blokkot be tudom szkennelni). A nagyobb dolgokat pedig Standard postai csomagként postázom. Utánvét kizárva. Vegye figyelembe azt is, hogy a postaköltséggel együtt felszámítom a szállítási csomagolás költségeit is. Postázni az összeg jóváírása napján szoktam, ritkán előfordul, hogy csak másnap.
Személyes átvétel: Munkanap délutánonként Budapesten a XII. kerületben egy megadott címen történik, a vevő által választott helyszínre nincs lehetőség. A személyes találkozóra előzetes egyeztetés után kerül sor.
Ez egy "Rohamosztagos" figura a Star Wars "Power Of The Force" kollekciójából.
Vadonat új, a csomagolás soha nem volt kibontva. Körülbelül 10 centiméter magasságú. Bontatlan termékek esetén igényelhető dobozos postázás az eredeti csomagolás épségének megőrzése érdekében, viszont a plusz súly miatt ez költségesebb (Minden esetben párnás borítékban postázok, így a szállítási csomagolás súlya minimális). Kérem, hogy jelezze felém az ilyen jellegű igényét a leütés után, ellenkező esetben borítékban postázom a rendelt tételt!.
Gyártó: Kenner, LFL, Kína - 1995
Az aukció 1 forintról indul, minimálár nincs! Több termék megnyerése esetén spórolhat a postaköltségen, kombinált csomagban küldöm a megnyert termékeket!
Még több Star Wars figura elérhtő! Nézd meg a többi Star Wars aukciómat is!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-16 21:00
. Star Wars POTF Rohamosztagos 1FT NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft